پرش به محتوای اصلی

اخبار

سومین همایش ملی «فضای مجازی پاک» برگزار می‌شود

سومین همایش ملی «فضای مجازی پاک» برگزار می‌شود
دفتر تبلیغات حوزه علمیه قم، سومین همایش ملی فضای مجازی پاک را تحت عنوان مسابقه دانش آموزی «من و فضای مجازی» برگزار می‌کند.

حجت‌الاسلام مهدی کریم‌زاد دبیر اطلاع‌رسانی سومین همایش ملی فضای مجازی پاک دفتر تبلیغات حوزه علمیه قم از برگزاری مسابقه دانش آموزی «من و فضای مجازی» خبرداد و گفت: برای الگوسازی در زمینه استفاده صحیح و بهینه از فضای مجازی و شناخت روش مناسب برای مواجهه با مشکلات و ناهنجاری‌های موجود در این فضا، لازم است تجارب موفق در این زمینه را باهم به اشتراک بگذاریم.

 

وی ادامه داد: در این مسابقه از همه کسانی که تجربه موفقی در این زمینه داشته‌اند؛ اعم از والدین و فرزندان، مربیان و دانش آموزان، اساتید و دانشجویان دعوت می‌شود تا ما را در راستای نیل به این هدف یاری کنند.

 

کریم‌زاد با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری در خصوص فضای مجازی در دیدار با معلمان و فرهنگیان اظهار داشت: مسابقه «من و فضای مجازی» برای دریافت تجارب و راهکارهایی برای برون رفت از برخی ولنگاری‌ها در فضای مجازی برگزار می‌شود.

 

دبیر اطلاع رسانی سومین همایش ملی فضای مجازی پاک از همکاری معاونت پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش خبر داد و افزود: حضور چشمگیر دانش آموزان در فضای مجازی و شبکه‌های پیام رسان یقیناً با تجارب بسیاری همراه است، لذا در این مسابقه سعی شده تا تجارب و خاطرات و ایده‌های دانش‌آموزان در قالب‌های مختلفی همچون پوستر و اینفوگرافی، کاریکاتور عکس نوشته، فیلم کوتاه، داستان کوتاه و... به ارائه آثار بپردازند.

 

وی مهلت ارسال را تا نیمه اول بهمن ماه سال جاری اعلام کرد و گفت: جوایز نفیس این مسابقه ده‌ها جایزه دیجیتالی خواهد بود که به آثار برتر اهدا می‌شود. علاقه‌مندان می‌توانند با مراجعه به پایگاه اینترنتی سومین همایش ملی فضای مجازی پاک به نشانی: www.famp2017.ir و یا مراجعه به نام کاربری famp_ir@ در شبکه‌های پیام رسان ثبت نام نموده و آثار خود را ارسال کنند.

۳۰ آذر ۱۳۹۵ ۱۰:۱۳
تعداد بازدید: ۷۲۰

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید